Over

Over Roelof Pieters en Jacqueline van Koert


We maken graag mensen blij!

Omdat we geloven dat blije mensen gelukkiger zijn. En geluk een positieve invloed heeft op gezondheid, prestaties en relaties. Daarmee wordt de wereld een beetje mooier.

Het roer om

Daarom hebben wij het roer omgegooid en besloten een koffiezaak te beginnen. Na allebei lang bij Zwitserleven te hebben gewerkt, vonden we het tijd voor iets anders. Maar waarom een koffiezaak? In onze zoektocht naar iets anders hebben we veel gewerkt in koffiezaken. Natuurlijk om goede cappuccino te drinken, maar ook omdat er altijd een positieve sfeer hangt. Mensen zijn er vaak blij, genieten van lekker eten en drinken en praten en lachen veel. Zelf houden we ook van vrolijkheid en daarom wilden we voor anderen en voor onszelf een fijne en inspirerende omgeving creeren waar iedereen zich op zijn gemak voelt en blij is. Dat is een omgeving en sfeer waarin we ons goed voelen en goed kunnen werken. Of het nu is om koffie of thee te drinken, te lunchen, te werken of om te vergaderen.

Werk- en vergaderlocatie

We hebben een andere dimensie toegevoegd aan De Koffiemolen; een fijne werk- en vergaderlocatie op de eerste en tweede etage. Hier draait het om relaxed werken en vergaderen,  inspireren en verbinden.

Dus in De Koffiemolen is er voor ieder wat wils en werken we met veel plezier om jou blij te maken. Laat ons zeker horen of dat gelukt is!


3 thoughts on “Over

 1. De high tea van de koffiemolen is een echte aanrader! Heerlijke hapjes en thee, vriendelijk bediening en het is er hartstikke gezellig.

 2. Beste Roelof Pieters en Jacqueline van Koert,

  Ik kom vaak bij De Koffiemolen voor een heerlijke kop koffie, nu vindt ik de sfeer helemaal top en gezellig voor in mijn bedrijfsvideo, omdat ik graag met klanten in De Koffiemolen zit.

  Telefonisch hebben wij vandaag besproken dat ik met mijn bedrijf (Petrie Design uit Alkmaar, voor webdesign en grafisch ontwerp), bij u kan komen filmen. Op vrijdag 16 november, tussen 15:00 en 16:00 Dit zal ongeveer 15 a 20 min. duren. Ik bied mijn team (4 a 5 man) een kop cappuccino aan en wij maken reclame voor De Koffiemolen in de bedrijfsfilm en aan het einde met uw logo.
  U kunt het logo toesturen naar info@petriedesign.nl of wij halen het van internet af. Alvast ontzettend bedankt, en al heeft u hulp nodig bij uw wordpress website kunt u mij ook altijd contacten.

  Met vriendelijke groet,

  Roy Petrie – Petrie Design
  Mob. 06-34441844

  http://www.petriedesign.nl

Comments are closed.

Back To Top