Jeff, Esmee & Nora

Het fijnste moment van de dag! Dat willen wij onze gasten bieden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Jeff (34) en Esmee (35) en zijn geboren en getogen in Noord-Holland. Esmee heeft haar hele leven in Alkmaar gewoond en Jeff woont daar sinds 2014 ook! Samen met onze dochter Nora (4) en Sofie (baby) wonen wij aan de rand van het centrum van Alkmaar en kunnen wij onszelf echte kaaskoppen noemen.

De droom! 

20 jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet bij van der Valk, waar wij tijdens onze middelbare schoolperiode zijn begonnen in de bediening. Sindsdien is horeca onze passie en genieten wij ervan om mensen een leuke ervaring te bieden en een lach op het gezicht te toveren.

Tussen onze avonturen bij diverse van der Valk hotels hebben wij twee lange reizen gemaakt naar verschillende werelddelen. Samen de wereld ontdekken is het mooiste wat er is. De landschappen die we tegenkwamen waren adembenemend, maar vooral de verschillende culturen ontdekken was voor ons heel waardevol. Omdat wij altijd op pad waren, zochten wij dagelijks even een moment van rust om de ervaringen door te nemen, te genieten van de plek waar wij waren en het fijnste moment van de dag te ervaren. Dit rustpuntje vonden wij altijd in een koffiebar/lunchroom. Vaak stopten wij voor een koffie met iets lekkers erbij, maar als wij echt even de tijd hadden dan genoten wij van een heerlijke lunch.

Al snel ontstond de droom. Een eigen koffiebar/lunchroom, waar wij mensen het fijnste moment van de dag kunnen bezorgen! Een plek waar mensen even tot rust komen, serieuze gesprekken kunnen voeren, kunnen lachen en niet te vergeten genieten van heerlijke producten. In december is deze droom werkelijkheid geworden en gaan wij dit nieuwe avontuur met veel enthousiasme en plezier tegemoet!

Coffee Bean

genieten van kleine dingen

Coffee Bean

lekker eten en drinken

Coffee Bean

samen en positief zijn

Geluk bij de koffie

Bij je kopje koffie of uiteraard ander drankje geven wij je graag een gelukspoppetje. Wij wensen iedereen namelijk heel veel geluk. Zo dragen we hopelijk ons steentje bij aan een mooiere wereld.

wij zijn open

Ma t/m zat 09.00 - 17.00 uur

zon 10.00 - 16.30 uur

 

Contact

bel ons

072-5825505

e-mail

info@dekoffiemolenalkmaar.nl

adres

Ritsevoort 26
1811 DN Alkmaar