Over

Roelof Pieters


Ik maak graag mensen blij!

Omdat ik geloof dat blije mensen gelukkiger zijn. En blij zijn een positieve invloed heeft op gezondheid, prestaties en relaties. Dat is goed voor jezelf en je omgeving. En daarmee wordt de wereld een stukje beter. Natuurlijk heb ik ook negatieve dingen meegemaakt en negativiteit ervaren! Maar ik ben het altijd van de positieve kant blijven zien. Simpelweg omdat het mij meer energie en motivatie geeft. Natuurlijk is dat niet altijd makkelijk.

Positief inspirerende en verbindende omgeving

Daarom heb ik besloten voor anderen en mezelf een positief inspirerende en verbindende omgeving te creëren. Waar ik de positieve energie kan delen die ik in overvloed heb. Daarom werken we ook met mooie en positieve partners, zoals onze koffieleverancier Bocca, gegarandeerd geweldige koffie! En daarom maken we ook heerlijke taarten en broodjes waar je blij van wordt. Bijna alles huisgemaakt en verantwoord! Ik heb alleen die dingen uitgekozen die ik zelf ook lekker vind! En net zoals je de dag goed begint met een ontbijtje, kun je hem ook eindigen met een wijntje en een hapje. Kortom, voor elk moment van de dag een reden om bij ons binnen te lopen.

Werk- en vergaderlocatie

Ook voegen we nog een andere dimensie toe aan De Koffiemolen, een fijne werk- en vergaderlocatie op de eerste en tweede etage. Ook hier draait het om inspireren en verbinden. Lees snel door hierover op de achterkant van de menukaart. Dus in De Koffiemolen is er voor ieder wat wils en werken we met veel plezier om jou blij te maken. Laat ons zeker horen of dat gelukt is!


2 gedachten over “Over”

  1. De high tea van de koffiemolen is een echte aanrader! Heerlijke hapjes en thee, vriendelijk bediening en het is er hartstikke gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *